Kontakt
Telefon: +45 5074 4943


Hvad

Vi er…
Små og vågne

Godt design er gode beslutninger
– mange af dem.
God branding er at turde satse på de gode beslutninger – igen og igen.

_
Et kreativt univers kan opstå hvor som helst; bare de rette mennesker og inspirationskilder er til stede.

Bureauet Aro Mekker står for målrettede dialogprodukter og unikke designløsninger,
og med base på såvel lillebitte Ærø som i København og London, opsuger vi impulserne fra bylivet og den inspiration, der ligger i de åbne vidder og 180 graders havudsigt.
Summen af disse input bliver til underspillet Aro Mekker-design, der hviler på gode detaljer og stærke, gennemarbejdede koncepter.

I Aro Mekker er vi alle sammen kreative med foden under eget bord og viljen til at lave unikke kvalitetsprodukter. Vi er hver især rundet af mere end 15 år på store bureauer
i den danske og britiske reklamebranche,
hvor vi har håndteret al slags kampagne-, strategi- og konceptarbejde.

Vi er nysgerrige over for alt, hvad der bobler op fra undergrunden og alt, hvad der siver ud af tidsånden – vi er åbne for de nye medier og for nye måder at få målgrupperne i tale. Vi tror nemlig på dialog og kommunikation: Mellem vores kunder og vores kunders kunder.

Hvem

Hvem står bag?
Lidt baggrund

Rikke Pelle
Indehaver

Rikke startede hos Fitch Trends Observatory i London fordi det gav visuel mening for hende at binde grafisk design sammen med de nyeste trends, interessen for det stoflige og de fysiske materialer. Her arbejdede hun med kunder som VOLVO, Jaguar, Camel Active og Marks & Spencer.

Dotcom-tiden dannede rammen om Rikkes tid
i København, hvor hun bl.a. deltog i opstarten af designbureauet 1508. Her tilbragte hun fem år. Rikke fik herigennem smag for det digitale medie, og kan skrive kunder som DR, Udenrigsministeriet, Københavns Kommune og Finansministeriet på listen.

Idag, mere end 13 år efter, er der ingen tvivl om Rikkes kerneområde.

Evnen til at se og omsætte trends giver hende et usvigeligt sikkert øje og evnen til at kombinere det æstetiske med det kommercielle. Rikke kan få ting til at tage sig optimalt ud, samtidig med at salgbarheden i forhold til målgruppen maksimeres.

Skriv til Rikke

rikkepelle_www

Foto af Anitta Behrendt

Kontakt

Kontor

Aro Mekker aps
Torvet 5
DK-5970 Ærøskøbing
CVR nr. 33952236

_

info@aromekker.com
+45 5074 4943